4. Jegyzet és vázlat találkozó

2013. jún. 14. | 18:00
 

Az esti találkozón jegyzetekbe, vázlatokba, kész művekbe lehet betekinteni az alkotók jelenlétében.

A találkozó időpontja: 2013. június 14., péntek 18 órától 21 óráig

Résztvevők:

Bartha Sándor, Csordás Levente, Dénes Ágnes Dóra, Fischer Judit, Flohr Zsuzsi, Galbovy Attila, Hadházy Anett, Hajdú Zsolt, Horváth G. Boglárka, Káldi Katalin, Karate zines, Koppányi Péter, Korcsmár Eszter, Kovács Lehel, Mécs Miklós, Mészáros Márta, metex, Nagy Benjamin, Nagy Karolina, Pacsika Rudolf, Plágium2000, Pólya Zsombor, Puklus Péter, Richter Zsuzsa, Riskó Gáspár, Ruszty László, Szabó Patrícia, Szinyova Gergő, Szuharevszki Mihály, Tillmann Hanna, Tranker Kata, Vécsei Júlia, Zalavári András és mindazok akik még csatlakoznak.

A találkozó ideje alatt a zenét dj Suhaid és Johnny Drama szolgáltatja.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/events/547474045304650/

A találkozó az ez a papír! esemény-sorozat rendezvénye.
szervező: klorofill (Vécsei Juli)

Az – ez a papír! – mindazoknak szól akik ´csak úgy´ szeretik a papírt – a kicsit és nagyot, a színeset, a mintásat, a formázottat, a hajtogatottat, a lyukasztottat vagy perforáltat, a rajzlapot, az írólapot, az akvarell papírt, a pauszt, a fénymásolatot vagy faxot; a füzetet – jegyzetet és vázlatot; a könyveket – akár színváltós borítóst; a ceruzát – grafitot és színeset; a tollat – tust és golyóst, a tintát – japánt vagy kínait és a festékeket egyaránt.
Hogyan használjuk ma a papírt? Az esemény-sorozat kiállítás, előadás vagy szakmai találkozó formájában betekintést nyújt hazai és külföldi alkotók munkamódszerébe, valamint, hogy aktuálisan milyen kérdések foglalkoztatják őket. Megismerteti a papírt – a történetétől kezdve, a gyártásán keresztül, a papírfajtákon át, a speciális nyomdai eljárásokig -, a grafikai technikákat és rajz-eszközöket. Bemutat különböző típusú kiadványokat – füzeteket, újságokat és könyveket – leginkább a független kiadók munkáira koncentrálva.

 

Hozzászólások lezárva.