ahol bújtál onnan hunyok – hide and seek

2009. sze. 15 – sze. 24
 

Vándor Barnabás és Vándor Csaba kiállítása

▪ vernisszázs: Kaos Camping
időpontja: 2009. szeptember 15., kedd 20 óra

Váš prohlížeč nepodoporuje Flash stáhnětě jej.

A Kaos Camping 2000 óta installálja anarcho labirintus-mozijait. Az analóg super 8-as és 16 mm-es vetítőgépeken alapuló installációk célja a tekintet tematikus porlasztása.
Az esemény az Impex – Kortárs Művészeti Szolgáltatóval együttműködésben valósul meg. Az analóg film installáció a Párhuzamosok találkozása esemény-sorozat 12. felvonása.

▪ finisszázs: A rajzlap 12. számának, Vándor Barnabás – Vándor Csaba: leejtettem – felejtettem zine-jének megjelenése.(http://www.c3.hu/~rub/rajzlap)
időpontja: 2009. szeptember 24., csütörtök 20 óra

helyszín: LABOR 1053 Budapest, Képíró u. 6.

A kiállítás megtekinthető: 2009. szeptember 24-ig, kedden és csütörtökön 16.00-20.00 óra között.

A kiállítás az ez a papír! esemény-sorozat 3. rendezvénye.

szervező: klorofill / Vécsei Juli

Az – ez a papír! – mindazoknak szól akik ‘csak úgy’ szeretik a papírt – a kicsit és nagyot, a színeset, a mintásat, a formázottat, a hajtogatottat, a lyukasztottat vagy perforáltat, a rajzlapot, az írólapot, az akvarell papírt, a pauszt, a fénymásolatot vagy faxot; a füzetet – jegyzetet és vázlatot; a könyveket – akár színváltós borítóst; a ceruzát – grafitot és színeset; a tollat – tust és golyóst, a tintát – japánt vagy kínait és a festékeket egyaránt. Hogyan használjuk ma a papírt? Az esemény-sorozat kiállítás, előadás vagy szakmai találkozó formájában betekintést nyújt hazai és külföldi alkotók munkamódszerébe, valamint, hogy aktuálisan milyen kérdések foglalkoztatják őket.
Megismerteti a papírt – a történetétől kezdve, a gyártásán keresztül, a papírfajtákon át, a speciális nyomdai eljárásokig -, a grafikai technikákat és rajz-eszközöket. Bemutat különböző típusú kiadványokat – füzeteket, újságokat és könyveket – leginkább a független kiadók munkáira koncentrálva.

klorofill

Párhuzamosok találkozása

Projektgazda: Impex – Kortárs Művészeti Szolgáltató

Részletek: www.impex-info.org/parhuzamosok_hu.html

Támogatók: Európai Unió Kultúra keretprogramja, NKA, Labor, klorofill